Jul 3, 2007

Love Is Blindness




Ликуй, народе! Оказа се, че барабанът на пералнята НЕ е счупен - спестявам 500 лв от нова пералня, а четиридневният престой на любимия ми черен панталон на мокро и топло не му се е отразил фатално. Още преди да дойде майсторът с благата вест, похарчих половината от спестените пари. Отидох до хипермаркета за тоалетна хартия и препарати за почистванe, видях този фотоапарат и го купих, докато Михаил изяде 4 бонбончета. Ето така обичам да пазарувам - спонтанно, за минимум време, на промоционална цена и с подарък 1 GB memory card. Друг е въпросът, че дори и евтин, апаратът не ми е по джоба в момента, но пък е точно това, което ми трябва. Обещавам да не го губя и да не позволявам да ми го крадат! Хау.








Иначе аз продължавам да мразя снимки (то си личи:Р), фотоапарати и прочие визуални радости, но все пак е тъпо да искам назаем фотоапарат, за да снимам тортата за рождения ден на децата. Тази седмица ще ги водя на Патиланци, зоопарк, Борисова градина и Витоша и всичко това трябва да се увековечи. В един идеален свят ги водя и на Панчарево и Лакатник (преди неделя, когато заминават при баби), но и така е добре.





Красотата на моделите компенсира некадърността на фотографа и ужасния интерфейс на блогър картинки. Като ме затресе параноята, ще ги изтрия:)

2 comments:

nousha said...

Разкошни снимки. Особено тази с Рада и книжката (професионално изкривена съм вече като даскалица, простете). Честит да ти е - дано пуснеш снимки от Лакатник - много е хубаво там.

Anonymous said...

Hey Svetla,

super sa decata ti, da sa ti jivi i zdravi, :)))

Pozdravi

Evgeni, former student