Jul 17, 2007

LOL

Вчера ми разказаха следната смешна случка, която показва, че децата са нечовеци.

Две момиченца, на 4 и 8 години, тоест колкото моите. Родителите ги оставили да си играят в детската стая преди лягане, без да им се месят, каката сложила на вратата надписа "Забранено да влизат родители" (и ние имаме такъв, между другото) и родителите примерно имат един час за себе си. По едно време от детската се понася онази особена тишина, която винаги сигнализира беля, но майката решава, че ще ги остави на самотек известно време. После те си мият зъби и чудеса и тя отива да им каже лека нощ, а в стаята свети само нощна лампа. Казва значи тя лека нощ, но точно като затваря вратата, вижда на едно пиронче на стената да виси накиснат във вода тампон.

След което тя почва да вика, светва лампата и вижда цялата стая украсена с презервативи и тампони, от които капе вода. Децата ги намерили в банята, решили, че са за игра и вкарали в действие усета си към приложни изкуства. На другата сутрин майката привиква голямата кака и провежда с нея Онзи Разговор, в които обяснява за какво служат презервативите и тампоните, като първите се приели съвсем безпроблемно, за вторите имало малко wtf-изражение, но иначе всичко минало нормално - майката е интелигентна жена и съм сигурна, че е обяснила много добре, а детето е интелигентно дете и е разбрало всичко много добре.

Майката и бащата решават да сменят мястото на презервативите и ги слагат в една кутия на уж недостъпно място в хола, но, както знае всеки, който има деца, за тях недостъпни места няма, особено на тази възраст (онези устройства, които заключват шкафове, действат само при много малки и много тъпи деца). Настъпва денят, в който кутията с презервативите попада на пода по време на весела игра и те се разсипват. В стаята с двама възрастни и две деца настава тишина, нарушена от малката.

- Какви са тези неща?
Голямата знае и бърза да се изфука:
- Какъв си глупчо. Това са презервативи, мъжът си ги слага, когато прави секс.
Малката:
- Ъъъ, а защо са у нас?
Голямата:
- Много просто, останали са му на тати отпреди да се ожени за мама.

Тук така се смях, че ме заболяха корема и челюстта:)

No comments: