Oct 5, 2007

Fallen Angels

Каня се на "Паднали ангели" от август, но го гледах едва вчера и днес. Страдам от тежка форма на short attention span и не мога да изгледам цял филм на едно сядане, а и този не е като да има сюжет, от който да спира дъха.

Обаче има всичко, каквото си трябва - задължителните ярко-размазани-преливащи цветове, близките планове на влюбени и страдащи (по азиатски) лица, непрекъснато димящата в пръстите цигара (всички герои пушат през цялото време?!), самотните хора в мънички стаи (героинята мастурбира след прегръдка с джубокса...), ресторантите за бързо хранене, нощното пътуване из мегаполиса. Много завоалирано свързан с Chung King Express и според мен не толкова хубав, но аз не съм критерий, защото нищо не разбирам от кино:)

Като цяло не ми хареса музиката, а истеричните жени (с изключение на гореспоменатата героиня) ми дойдоха в повече, но няма нищо, което да не може да се компенсира с dumb looking (and dumb) black-eyed male. Ladies and gentlemen, the hottest Asian ever - Takeshi Kaneshiro. Страхотен и страхотно играе. Мм...

4 comments:

Anonymous said...

Само да вметна - махни Asian, нека да е просто the hottest male и ще е вярно :)

http://jspot.quickmix.org/images/takeshi_kaneshiro_01.jpg

gimli

hazel said...

@ gimli
ужасно е красив, но тони люнг е повече мой тип:)

Anonymous said...

Не знам, аз не мога да възприемам мъжката красота сама по себе си, без контекст, без това да е "някой". В случая се кефя на Jin от Shi mian mai fu.

hazel said...

И аз му се кефя, но не колкото на Broken Sword от Hero:)
Пробвай Chung King Express и ги виж как играят полицаи и двамата. Мога да ти го донеса днес:)