Oct 27, 2007

Wynche for President!

(или поне кмет :D)

Wynche има блог! Забележете, без чуждици, само tagline-ът му е на английски;) ("A parent is born"). Имам зелена улица да я линкна, нея и мъдрите й мисли, за да се убедите, че трябва да последваме Финландия, освен за много други неща, и за пола на президента (в пола).

Като начало можете да прочетете поста й за учителската стачка.

W., можеш да ме поканиш в своя think tank или в краен случай за мръсната и неблагодарна позиция на пиар;)

4 comments:

Wynche said...

Поканена си; в пиара си се доказала като незаменим кадър, а think tank-а няма да се сети за какво да мисли, ако не си ти да му поставиш въпросите :))

А чак без чуждици блогът ми не е, по-скоро е опит да е без жаргон. Нали се сещаш, тоя жаргон, дето е от мързел, понеже понякога ти идва английската дума преди българската и понеже те разбират и така, си перкаш. Трудна работа се оказа, често се спирам да мисля как се казва нещо на български... егати срама.

А доколкото знам първата жена-президент в света е на Исландия. След 4 мандата се е отказала да президентства повече, сега си прави езикова школа. Всички много я обичат и ако искаше да е президент, щяха да си я преизбират и досега. Wikipedia ме светва даже, че избирането й е било още по-голям прецедент, предвид че е била разведена самотна майка с едно дете (осиновено).

hazel said...

:)
Исландците са доказано луди, вследствие на дългогодишен inbreeding (кхъм, аз имам извинението, че си почивам от работа като казвам английската дума вместо българската;), финландците и те са така.
Друго обяснение нямам:))

Anonymous said...

Хм, доколкото знам, българската дума е "инбридинг" ;)

hazel said...

Eми инбридинг - инбридинг. Звучи порнографски, но кво да се прави.
По темата - http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1117016.
go hilary:D