Nov 15, 2007

I Think You Ought to Know...

Here's something to occupy you and keep your mind off things.
It won't work... I have an exceptionally large mind.

Записах Рада на плуване.

На моето интелектуалче с книгите и пианото му трябваше отдушник за физическата енергия и дълго време мислех това да са бойни изкуства. В квартала има много добра школа по айкидо, на моя приятелка синът е записан - скъпо е, но е доволна. Парите обаче понякога са фактор - в училището, където ще ходи, плуването е безплатно, освен 20 лв дарение за цялата година и скромна инвестиция в шапка, очила и джапанки. Времето винаги е фактор - с кола стигаме за 5 минути, при хубаво време пеша за 15-20. Плуването е чудесен спорт, а треньорката изглежда мила и компетентна.

Рада е страшно доволна, на мен ми се струпа още една логистична задача, но такъв е животът.

4 comments:

Wynche said...

Плуването е даже по-доброто решение според мен. Има време за айкидото.

Jen said...

Плуването е супер. Хем поддържа цялостно форма, хем не натоварва. Единственият проблем е, че май бързо доскучава (аз поне помня, че за няколко месеца се деморализирах :) . Може да пробвате с танци после. На мен ми се струва, че няма по подходящ спорт за момиченце. И винаги е много забавно.

hazel said...

Моите и двамата обожават водата, та мисля едва ли ще им доскучее. Проблемът е, че приемат от 1 клас нагоре и Миш ще ревнува и ще се тръшка още сума време.
Танци може, ще видим. Аз лично ходих три години като дете и мразех всяка минута, прекарана там. Зависи си от човека. Рада ходи на латинотанци в градината, даже имаха представление, беше с два леви крака като майка си;)

alvin said...

И аз съм "ЗА" плуването.