May 12, 2008

I Transpire

От вашия забавлител. До поискване.
Понякога за съжаление се чувствам като stand-up comedian. Разбира се, това е много субективно - аз мразя stand-up comedians, а много хора им се кефят, но то чуждото нещастие кефи. Чувала съм, че разширените вени от стоене прав са неприятно заболяване. (Табелка Laughter)

И понеже съм хей-зъл, няма да споделя лошите, а само добрите новини.

- Обадиха се от НАП и казаха, че не дължа онези пари. Леко се изкушавам да се ухиля самодоволно и себеправедно:D
- Съседът, който си трупаше строителните (и не само) отпадъци пред входа в продължение на почти половин година, днес ги махна. Една жена от входа каза, че станало един час след като съпругът й подал жалба в общината. Вива гражданското общество!
- Ще ходя на протест против застрояването на зелените площи и детските площадки в Младост 2 и 3. И паркингите, ама в нашия случай вече е късно.
- Ходихме в Борисовата градина в събота, много хубав парк. Маймунките се катериха по паметника на... каквото и да е там, има едни статуи с партизански вид, запуснати и изпочупени. Децата ги намериха за много интересни обаче. Другия път съм обещала, че ще се возим с лодка по езерото Ариана.
- Докато се разхождахме, в парка започнаха да се събират поддръжниците на ЦСКА, с шалчета и шапки. Михаил беше облечен с червено якенце и червена шапка, но като чу как агитките подвикваха, неочаквано се развика с тъничък и ясен глас: "Левски, оле! ЦСКА свине!" Ние с Рада му изсъскахме да мълчи, две конюнктурни страхливи женички, опитващи се вкарат в рамки свободолюбивия храбър мъж;)
- Royal Hunt се представиха добре, пяха, свириха и се стараха. Имаха неприлично малко публика (200 души максимум според мен), но пък тя също се постара. Искам пак да ходя в парти-центъра на 4 километър, звукът беше ок като за такова място, което компенсира безобразно скъпия "Туборг". Pain of Salvation например едва ли биха събрали фенове за цяла зала, но за там ще паснат чудесно. Отиваш, пиеш бира, слушаш музика - какво повече му трябва на човек? А, да, добра компания, която ако може да прояви тактичност и да не ти повтаря на равни интервали колко е зле групата:)

Друго какво? Другото са само лоши новини, така че благодаря за вниманието.


9 comments:

Kopo said...

Може ли да подаря на мъника шалче на Левски?

hazel said...

@ kopo
Може, що, твоят да не е ЦСКАр?:)

Kopo said...

Моят си има шал на Левски още откакто го изписаха от родилния дом. ;-)

Anonymous said...

Хаз, тея дето си им ходила на концерт не може да са били по-зле от онея нещастници, дето ебаха майката на хубавия неделен ден в Южния парк с опитите си за рок музика.

За всичко останало браво. А малкият добре се е ориентирал :)

А

hazel said...

@ kopo
Добре, приемаме шалчето. Като почнат неформалните групирания на децата, барабар с всичките им аксесоари, мисля да избягам в Африка;)

@ Amber

Групата е разкошна, просто повечето слушащи такъв вид музика се били изнесли в Ловеч да слушат други древни метъл банди, което намали посещаемостта.

nousha said...

Ще ти кажа аз едни древни метъл банди :) А ако дойдат Пейн ъф Салвейшън, няма значение колко е бирата там (идва дюшеш, че аз бира не пия ;) - отиваме веднагически :)

hazel said...

@ nousha
Аз имах предвид ДРУГИ древни метъл банди като Роял Хънт:)
Ех, Pain of Salvation...

Anonymous said...

Извинявам се за идиотския въпрос, но това ли е времето и мястото на протеста?
"КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА НИ ПОДКРЕПИ НЕКА ДА ЗАПОВЯДА НА 20.05.2008 ОТ 18.30 ЧАСА В ИЗОСТАВЕНАТА ДЕТСКА ГРАДИНА ЗАД БЛОК 50."

hazel said...

@ ghibli

За там разбрах аз, не се сещам къде точно е тази градина, но ще я потърся из Младост 1.