Feb 15, 2008

Indy, My Love

:) Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull Trailer.




Eдно лято, преди много години, когато билетът за кино беше 0,50 лв, с една приятелка отидохме на кино и гледахме "Похитители на изчезналия кивот". На другия ден пак отидохме на кино, с намерение да гледаме нещо друго, но вместо това гледахме същия филм. На третия ден - пак.

Искам бокса с трилогията. И време да си ги изгледам:)

6 comments:

Anonymous said...

Не знам какво е твоето впечатление, но на мен Харисън Форд ми изглежда почти като "предишния" Инди. Може специално за трейлъра да са се постарали да подберат такива кадри, но изглежда съвсем леко остарял. Казвам го, предвид, че скоро гледах старите серии пак.
Направо настръхнах като гледах този трейлър :)
Много ми е чудно до къде ще се простре осъвременяването на филма и дали ще е насочен към нова публика или към тези като нас, които го помнят с носталгия :)Предполагам второто и затова очаквам да ми хареса.

hazel said...

@ gimli

Вика му се "специални ефекти".
И на мен ми се видя млад и хубав, но аз не съм обективна:)
Рада като го гледа: Прилича ми на Робин Худ. После, след кратък размисъл: Прилича на оня от "Звездни войни", не Люк... Хан Соло!
QED

Anonymous said...

Хареса ми как американското знаме гордо плющеше. Харесва ми как тоя камшик се увива, нашия се люля и пада, а камшикът с изкуствен интелект знае кога да се развие, щото нали, иначе тряа носим 200 бича в мешка.

Като цяло Индиана Джоунс ми е от най-неприятните герои и филми.

А

ПП. Хан Соло е друга работа, малката знае какво да гледа и какво да запомни :) В училище освен Рафаело, винаги се биех, за да взема Хан Соло - най-големия ;)

hazel said...

@ Amber

Мисля, че новият Инди(както и последния Умирай трудно), е един опит за възраждане на традиция- нещо, което липсва в света днес - приемственост между поколенията, които са в разрив по толкова много други параграфи. А сега - ние старите бяхме млади като излезе единицата, ехей:)

А иначе гледането на старите Войни и четенето на субтитрите на глас на трите серии е един от моите най-запомнящи се подвизи на самотен
родител;)

Anonymous said...

Умирай трудно малко повече става, но истинска примественост може да се осъществи чрез Рамбо 6, и Роки 4!

А

Anonymous said...

обожавам индиана джоунс!