Feb 20, 2008

If I Could Fly

I've got dreams inside
I need to realize

Не съм летяла от 11 години със самолет, а и преди ми се случваше по-рядко, отколкото исках. Не съм излизала от България от шест години, а и преди имаше много места, на които ми се ходеше (пак;). Вчера купих два самолетни билета и в началото на април, живот и здраве, заминаваме за Венеция за 4 дена. Имаме резервация за хотелче със закуска и разходка с корабче. Смятам да похапвам любимата си италианска храна на корем, да посетя катедрали и да разглеждам дворци.

В тази връзка и не съвсем, онзи ден платих сума пари за първия сериозен ремонт на колата (две нови гуми, защото ми се прецакаха задните спирачки), а вчера протече радиаторът в детската и ще се наложи да го сменя. Битовите ми разходи нямат край, но е време да направя нещо за фонда "и аз съм човек". Sigh. В най-краен случай ще взема пари назаем.

Много е важно обаче да познаваш хора, с които да се грабнеш и да тръгнеш, за предпочитане с рожден ден около твоя, което увеличава вероятността да имате сходни идеи за хубаво прекарване на свободното време. Голямо благодаря, надявам се, че ще изкараме добре.

2 comments:

Jen said...

I Believe I Can Fly е правилната песен, не If I could :)
Ако ви остане време да идете до Падуа, съвсем близо е, може да случите някой от пролетните концерти на площада - хора и велосипеди се търкалят по земята и навсякъде гърми музика. Много готско. Пък и самият град е чуден.

ПП. Италианските пици са гадни, но всичко се компенсира от сладоледа :))

hazel said...

@ jen
Ех, мерси за препоръката!

Имам нужда от повече вяра, знам, но нищо не става както искам напоследък, та човек да се страхува да си поиска:)

Ще наблегна на талятелите и прочие:)