May 8, 2007

Fate Is A... Feline?



Sometimes even *I* succumb to advertising;) I'm definitely going to see this one. Aenad is a nice name, too!

I hope it doesn't change into something truly horrific:D

Courtesy of Cameron.

6 comments:

hazel said...

Оцелот, котка, заек, калинка... Някой ако види някаква друга еклектична менажерия, да съобщи:)

alvin said...

Аз съл лъв.
Засега :)

Anonymous said...

Много флаш за нищо. Постен откъм съдържание сайт с известни проблеми откъм ергономичност (използваемост, usability).
Както обикновено, кака Никол е ослепителна - вярно, че това е целта на ролята, ама все пак.
Ако прочетеш книгите, нали ще споделиш? Идеята за демона не е лоша, но ми се струва непрактична, ако демоните са веществени. Тъй като не се отделят от човек на повече от няколко метра, транспортът в такъв свят би бил кошмар.
А пък проблемът с теста за демони е, че в западната култура някои животни са по-симпатични от други. Змията или свинята (която май всъщност трябва да е дива), които за китайците сигурно са били достатъчно свещени, за да ги вкарат в календара, например не са много на почит по-насам и в по-ново време.
А майтапът е, че си го мислех, преди тестът да ме изкара шимпанзе. Естествено, беше дадено окуражително изречение за качествата на шимпанзето, което аз, също толкова естествено, не запомних.

Anonymous said...

Колко пъти си гледах мнението и пак не съм го видял - изречението "Ако прочетеш книгите, нали ще споделиш?" всъщност е нов абзац.
Но не смятам да се регистрирам тук само за да мога да си редактирам мненията ;)

hazel said...

@ anon
Аз много рядко гледам филми, още по-малко сайтовете им, така че не разбирам:) Иначе мен лично кака ти Ева Грийн ме кефи повече, а пък историята изглежда достатъчно клиширана, за да стане от нея много хубав филм. Девойчето е съща Герда, тръгнала да търси Кай, има си и снежна кралица и т.н.

Мен ми допадна идеята за животното, което се променя в зависимост от твоите промени. В случая с теста, другите имат 12 дни да не се съгласят с начина, по който ти сам виждаш себе си, и да променят реалността на твоя "аз" (хубу де, на _другия_ ти аз). Което много се връзва с моята идея за липсата на перманентност на аз-а и повлияването му от околните.

А, и дори да се регнеш, пак не можеш да си редактираш мненията:)Life is not fair.

hazel said...

на калинка ме направихте, дето се вика...