Mar 11, 2008

Sharing the Same Bed

В събота сглобяването на тази мебел продължи от 10 сутринта до 8 вечерта, с един час почивка. Обаче мисля, че си струваше.

Децата са много доволни - това е подаръкът от тати за рождения ден на Мишо, защото леглото, гардеробчето и чекмеджетата под стълбичките са негови, а бюрото е на Рада и евентуално на Миш като тръгне на училище. Умират от кеф да се катерят, но след две нощи спане горе Михаил заяви, че сънувал кошмари и иска да се размени с Рада и полегна на нейното легло. Е толкова щастлива кака не сте виждали.


Бебешкото му креватче го разглобихме и е в килера, а старото бюро на Рада е временно при мен в хола. Ако някой има нужда от дървено, сравнително запазено бюро, да свирка. Иначе си търся кой да ми го свали в мазата, хем да я намеря къде е.




Хаотичните ми деца естествено въведоха хаос, сами решиха кое къде ще бъде. Леглото е закрепено за стената за по-голяма стабилност. Светлият цвят е слонова кост.

3 comments:

Anonymous said...

Браво, да им е честито!
Изглежда учудващо добре в действителност.
Естествено, изкривеният ми мозък веднага намери два проблема, но все пак продължавам да смятам, че и идеята, и реализацията е добра.

Боян

hazel said...

Да, нищо не е идеално, Михаил искаше да скача отгоре (аре да не обсъждъме изкривени мозъци;) и си фрасна кратунката в тавана:)
И ъъм, сглобяваха го майстори от фирмата, да не си помислиш нещо:)

Anonymous said...

Hey Svetla

chestito za pridobivkata

mnogo dobre izglejda, priqtno i udobno.

Ama gleday Mish da ne reshi da ska4a ot visokoto leglo, :)

Pozdravi

Evgeni