Mar 20, 2008

Her And the Element

Отдавна не съм добавяла хора в списъка отдясно, наречен Connect the Dots, което уж намеква, че всички сме част от една обща картинка. Ето две нови точки за свързване.

Блогът на Размисли, където тя интелектуалства на собствен език. Като един сравнително добър лингвист, аз понякога я разбирам. Случва се да не съм съгласна с нея, но дори и тогава пак й се възхищавам. Открих я покрай поста й за религията в училище. Иначе е преподавател в университет в САЩ.

Блогът на Cow, където тя обяснява що е то мопс и има ли почва у нас. Аз й викам Cow, което идва от Supercow, но иначе е известна под други имена. Художник на яки рисунки и адски свестен човек - и как иначе, родени сме почти на една дата. В случай, че се чудите с кого ще ходя във Венеция - с нея.

Приятно четене:)

4 comments:

Anonymous said...

Аз пък да вметна, че ми е особено интересно да знам мнението ти, когато не си съгласна. Иначе ако само ще се съгласяваме, защо ще пишем изобщо :)
Ще гледам да пиша малко по-разбираемо-свързано :) Merci

hazel said...

@ razmisli
Някъде Толкин разказваше как цяла вечер си говорил с едни хора и били съгласни за всичко, затова грам не помнел от разговора.

Ти си пишеш чудесно:)

Crash Davis said...

Predi 5 dni se vyrnah ot venezia. Interesno e, no lichno az preporychvam padova, piza i florencia. Osobeno Florencia.

hazel said...

@smith
Wow, eicte!:)
Ние, живот и здраве, смятаме да отскочим до Верона и Падуа. Пиза и Флоренция остават за някой друг път.
Напиши пътепис!:)
И ъ-ъ, честито:)