Feb 25, 2007

F*** The Million Dollar Kitchen

На 1 април 2007 Pain of Salvation свирят в Атина. Все ми се струва, че по някое време от живота си всеки уважаващ себе си (по)читател на древногръцка философия трябва да посети скромните останки от Елада. Концертът е един добър повод. ^_^

Вариантите за придвижване са няколко:
1. Самолет до Атина. Това ще е първото ми летене със самолет от 1997 насам:) Доста скъпо вероятно, но пък спестява време.
2. С моята кола до Атина с компания, за предпочитане с още един шофьор, който да ме замества, че си е далече. Разбира се, пътищата в Гърция са прекрасни.
3. Друг транспорт?

Предложението включва двудневен престой в Атина след концерта - 2 и 3 април - и обикаляне на руини и музеи. С други думи - бонус трек:) Също и възможност да изпробваме дали можем да пътуваме с лична карта в Европейския съюз. (Ъм, нямам лична карта:/ Според фройдизма честото губене на лични документи означавало личностна криза;)

Заглавието на поста е от Pain of Salvation - Cribcaged и е свързано със замисляния от две години ремонт на терасата на кухнята - дограма, изолация и тия тридесет и три работи.

Оферти се приемат на hazel_bag (at) yahoo (dot) com

Edit: Лина ме светна, че билети се продават тук. Струват 75 лева, а името на подгряващата група не е Poem, a Poet (също толкова тъпо име, съвсем като за мен:Р). Другата подгряваща група е Wastefall - гръцки прогресив метъли, които не звучат никак зле, а и разни съседи в lastfm ги слушат, което е добър атестат.

Ако искам все пак логическата връзка между концерта и кухнята да е и, а не или, сега трябва да ида да работя.

1 comment:

Anonymous said...

Moje da se vliza s lichna karta, izprobvah veche :) Stiga da imash lichna karta de.