Sep 4, 2007

Hit Me

maybe the diamonds
are not for everyone

Posted by Picasa


Вече пети ден майсторът за външната изолация ме лъже, че идва, та вчера закупих тази боксова круша, уж на децата, но и аз си я удрям като минавам оттам. Предната се разпарчетоса безвъзвратно за един месец, ще видим тази дали е по-качествена.

Напоследък разсъждавам върху поредицата от неприятности, започнала миналия септември и все още неприключила. На теория знам смисъла на неприятностите - да разбереш какъв човек си и да се превърнеш във възможно най-добрия човек, за който имаш потенциал. Иначе казано - на когото много е дадено, от него много се иска. Несправедливо ли? Ами като си качил висок левъл, нормално е да се биеш с висок левъл мобове, иначе не е интересно. От друга страна, вече съм толкова напреднала и съм изтрепала толкова мобове, че няма достатъчно добри играчи за парти с мен. На предложението на Икю да power level-на по-слаб играч казах твърдо "не". :) На практика, теорията и практиката са различни неща...

Не само не отивам в Родопите, ами и не играя Eye of the North. Евентуално, може би, ако не се случи нещо, ако всичко се оправи, ще ида в Смолян за рождения ден на Билбо и Фродо след 2 седмици.

5 comments:

Anonymous said...

EVE Online ;)

hazel said...

@ foo
tnx but no tnx:)
Мисля все пак да е Guild Wars: Eye of the North.
@all
Вече трима човека помислиха, че Билбо и Фродо са хора и отивам на купон. Билбо и Фродо са хобити, герои на Толкин и имат рожден ден по-следващия уикенд:) Баси, човек да не използва завъртяна фигура на речта aka алюзия:P А може би прекарвам по-голямата част от времето си в среда от диви толкинисти? Както и да е, обърнете внимание на условното наклонение...

nousha said...

Виж сега, при положение, че познаваме живи хора, наречени Гимли, Галадриел, Еовин, Моргот, че познавах Феанор, както и Мордред, Талиесин (при все, че тия са от друга приказка) - как да не си помисля така:)
Хайде, искам и аз да дойда на рождения ден тогава:) Как да се включа в организацията?

Стоян Христов said...

@haz
"От друга страна, вече съм толкова напреднала и съм изтрепала толкова мобове, че няма достатъчно добри играчи за парти с мен."

кеке!;Р
как ли пък и не... трябва да си мъж, програмист, сингъл, до 25, за да си мислиш така...

hazel said...

@ цонко
хаха, чак пък програмист... иначе имам известна доза мъжки характеристики и инфантилност, вярно е:)
а соло фарминга също си има своя чар;)